Produkty pro buková dýha (6)

Extrakt z listů maté

Extrakt z listů maté

Listy maté pocházejí z evergreenu stromu yerba mate (rodina Aquifoliaceae), který se vyskytuje výhradně v Jižní Americe. Čaj maté je národním nápojem v mnoha částech Jižní Ameriky a díky svému přirozenému obsahu kofeinu je nyní velmi populární také v Evropě. Prosím, kontaktujte nás pro další informace o našich kvalitách extraktů.
Organický jojobový olej

Organický jojobový olej

Organický jojobový olej z Tuniska
Oleje z brutánie

Oleje z brutánie

studeně lisováno max 37°
Esenciální olej - Bazalka (Ocimum basilicum) 10 ml

Esenciální olej - Bazalka (Ocimum basilicum) 10 ml

Oleje je balzám pro mysl a duši. Má uklidňující účinek a posiluje nervy.
Vavřínové listy - Byliny a koření

Vavřínové listy - Byliny a koření

Ahoj, nabízíme vám bobkové listy z Turecka. Jako celé listy nebo drcené. Pěstujeme bobkové listy a prodáváme je ve velkoobchodu za nepřekonatelné ceny. Můžete navštívit naše pole v Turecku a na místě se přesvědčit, že nepoužíváme pesticidy a vše pěstujeme v přírodní kvalitě (BIO). Také máme laboratoře na místě, kde si můžete naše produkty sami otestovat. Nabízíme vám přírodní bobkové listy drcené nebo jako celé listy. Také máme smluvní plniče, se kterými pravidelně spolupracujeme, a díky tomu máme velmi dobré podmínky. Také můžeme pro vás zorganizovat dodávku do EVROPY (celosvětově). Nepřekonatelné ceny a kvalita.
Vavřínový list

Vavřínový list

Vavřínový list, vědecky známý jako Laurus nobilis, je aromatická bylina, která se díky své výrazné chuti a vůni často používá v kuchyni. Vavřínový list pochází z vždyzeleného vavřínu, který roste ve Středomoří. Listy jsou tmavě zelené a lesklé a mají koženou texturu. Obvykle se používají celé a přidávají se do polévek, dušených pokrmů, omáček a marinád, aby jim dodaly jemnou a mírně květinovou chuť. Vavřínový list je také důležitou složkou v tradičních kořenících směsích, jako je bouquet garni a bylinky Provence. Kromě své kulinářské využití se vavřínový list také používá pro své potenciální zdravotní výhody, včetně protizánětlivých, antioxidačních a antimikrobiálních vlastností. Je však důležité poznamenat, že vavřínové listy by měly být používány s mírou kvůli své silné chuti.